Friday, August 14, 2009

κουαηχοκα

ακουω τη μουσικη απο το δωματιο σου. δεν εχω τιποτα να κανω που να με πληγωνει. ζω ελευθερος χωρις εσενα. κυνηγας ανεμους, κυνηγας χωρες παγωμενες. ζεις ελευθερη χωρις εμενα. θυμασαι τις συναυλιες; πιστευω στα κογιοτ και στη ζωη σαν αφηρημενη ιδεα.

ακουω τη μουσικη απο το δωματιο σου. κλειδωνεις τη πορτα και φευγεις απο το παραθυρο. σε περιμενει η αλικη, ο λεναρντ, ο ντανιελ. θα φτιαξετε μια μπαντα. θα ταξιδευτε σε παλιες πολεις. θα κοιμαστε στις παραλιες. θα ζηλευεις τα γκνου.

φωτα στις πολεις. μεθυσμενοι στους δρομους. μουσικη απο τα αστερια. εικονες απο τα μπαλκονια. γκραφιτι στους τοιχους. σχεδια για μια επανασταση. ερειπωμενα σπιτια. εγκατελειμενοι σιδηροδρομικοι σταθμοι. διελυμενα εργοστασια. δεν εχεις τιποτα να χασεις εκτος απο την ειλικρινεια στο βλεμμα. απιστευτο τι θα μπορουσες να εχεις.

κανενας σαν εμας στη λισαβονα. θα ψαχνεις καποιον σαν εσενα. θα το ξεχασεις οταν γνωρισεις τη λουνα. η δυναμη της φυσης. κουαηχοκα. θα ψαχνεις τις ψυχες. κουαηχοκα. θελεις κατι δικο σου. δεν εχεις τιποτα. τιποτα που να σε πληγωνει. κουαηχοκα.

γυρνας και μπαινεις απο το παραθυρο. παιζει ακομα το ιδιο τραγουδι. πιστευεις στα κογιοτ και στη ζωη σαν αφηρημενη ιδεα. ακουω τη μουσικη απο το δωματιο σου.