Friday, January 5, 2007

το φεγγαρι στο μαρακες

το φεγγαρι στο μαρακες μια πελωρια χρυση τρυπα απο τον πρωτο πυροβολισμο του γουιλιαμ. μεσα της κλαιει η αλικη. τα δακρυα της σχηματιζουν ποταμους στα βουνα του φεγγαριου. ποταμοι απο δακρυα που καταληγουν σε λιμνες. μεσα ταξιδευουν τα φελουκας με τα ονειρα των 16 μας χρονων. ο φιλεας φογκ βολταρει βαριεστημενος μες στην ομιχλη. κανει κυκλους με το αεροστατο του γυρω απο την σεληνη. ο λ.καρολ περνα κριση πανικου. ο μαϊλς ντεϊβις σαλιωνει την χρυση του τρομπετα.

εχεις κανει τα παντα κι οτι καταφερες ειναι να τον κανεις σχεδον να σε θελει. εχεις κανει τα παντα κι οτι καταφερες ειναι να βρισκεσαι στην μεδινα περικυκλωμενη απο κομπρες και πορτοκαλια. η αγαπη ειναι σκυλα αγαπη μου. καιρος για αλλαγη. καιρος για ενα ταξιδι με τρενο. ενα μωβ τρενο με πρασινες φωτογραφιες. ενα ταξιδι αναμεσα σε αγνωστους. αλλες γιορτες. η αλικη σηκωνεται και περπατα αναμεσα σε γυναικες με μπουρκες. πρωτο χαμογελο, νεα σεληνη.

ενα σκυλος τρεχει προς το φεγγαρι. η λουνα ειναι ακομα αγνωστη σε μενα. ο φιλεας φογκ κρεμεται απο τα σχοινια του τεραστιου μπαλονιου του και κατουραει στο κενο. γελα σαν υαινα. ο λ.καρολ πεταει βαλεδες και βασιλισσες στον αερα. οι νευρικες του συναψεις μυριζουν γλυκερινη. ο γουιλιαμ ετοιμαζει βιαστικα μια βαλιτσα με κρυο ιδρωτα και την κανει για την ταγγερη. ο μαϊλς ντεϊβις αρχιζει να παιζει τις πρωτες νοτες απο το καϊντ οφ μπλου.